Afaceri RomaniaVremea in Baia Mare
Atractii turistice in zona
   Baia Mare, Maramures


Nunti, restaurante
   Baia Mare, Maramures


toate domeniile in ordine alfabetica | domenii active
Idei, informatii si sfaturi utile

Cum sa cureti masina de spalat

Masina de spalat curata bine hainele si spala tot praful de pe tesaturi, dar pe ea cine o curata? Tot praful, mizeria si particulele de tot soiul trebuie sa se depuna undeva, nu? Afla cum cureti masina de spalat astfel incat rufele tale sa fie si curate si fara microbi periculosi.
Dezinfecteaza masina de spalat

Daca vrei sa scapi de bacteriile scarboase care se pot acumula prin interiorul masinii de spalat si prin tevile din care curge apa peste rufe, foloseste otetul.

Da drumul la masina pe un program de apa fierbinte, dar in loc de detergent pune doua cesti de otet alimentar. Lasa masina sa spele in gol si sa clateasca tot sistemul cu solutia dezinfectanta.
Spala si curata sapunul vechi

Detergentul folosit la spalat rufe, fie el lichid sau solid, lasa urme in suportul de detergent si balsam, pe cauciucul tamburului (in cazul masinilor de spalat cu incarcare frontala), etc.

Foloseste o solutie de bicarbonat de sodiu, otet si apa calda si freaca cu un burete sau o periuta de dinti fiecare astfel de piesa a masinii de spalat.

Clateste intreg suportul pentru detergenti in apa cu otet daca acesta este detasabil.
Clateste cu apa fierbinte toate componentele

Daca ai terminat de curatat fiecare piesa detasabila, cauciucurile de la tambur si eventual hubloul masinii de spalat trebuie sa clatesti bine totul.

Da drumul la masina de spalat si ruleaza programul pentru bumbac pe temperatura maxima, fara detergent fara otet si fara rufe. Apa oparita va clati urmele de sapun, atele ramase printre tevi si bacteriile prinse de suprafete.
Google
 

Link-uri parteneri

Afisare pe judete